Welkom

De Stichting Vedel is in 2015 opgericht na afsplitsing van de werkgroep Laren Energie en project Vedel (Verwolde Duurzaam Energie Landschap) vanaf 2012 actief. Als werkgroep onder Wakker Laorne, de dorpsraad van Laren.

Onafhankelijk

Stichting Vedel is geheel onafhankelijk, heeft geen winstoogmerk maar hierdoor wel genoodzaakt om projecten die worden uitgevoerd ook kostendekkend te laten zijn door het verkopen van producten, werven van fondsen of vinden van sponsoren.

Maatschappelijk doel

Stichting Vedel is niet perse een groene stichting, wij hebben een maatschappelijk doel waarbij duurzaamheid, samenwerking en het lokale karakter kernwoorden zijn.

Nieuwe projecten

Wij zijn actief op zoek naar nieuwe projecten die we samen onder de Vedel vlag kunnen uitvoeren met geïnteresseerde deelnemers. Interesse in samenwerking? Bekijk onze pagina projecten.

Meer weten? mail ons!

Voor meer informatie over onze projecten